Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ (Α)ΛΥΤΕΣ


Βρείτε ποιός έκανε την παρακάτω δήλωση και κερδίστε ένα δωρεάν ταξίδι στην Μακρόνησο χωρίς επιστροφή: "«Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στην MARFIN. Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά, ή άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνον εάν είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση»."

Η δήλωση:
α) είναι απο τη σελίδα των ορφανών του Χιτλερ που έχουν αρχηγό τον κυπατζή Μιχαλολιάκο
β) είναι ακόμα ένα παραλήρημα του μπουμπούκου
γ) είναι απο τη σελίδα του στοκου και ανήκει σε ένα απο τα χουντικά απολειφάδια που γράφουν εκεί
δ) ανήκει σε κυβερνητικό στέλεχος

Σωστή απάντηση είναι το δ. Η δήλωση ανήκει στον υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του ότι οι μετανάστες φταίνε για τα προβλήματα του συστήματος υγείας (ως γνωστόν οι μετανάστες φταίνε για όλα) πέρνει τη σκυτάλι απο τον Πάγκαλο και στρέφεται εναντίων της αριστεράς αλλά και των δημοσίων υπαλλήλων λέγοντας ότι "Το 1.000.000 υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10.000.000, με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10.000.000 πληρώνουν το 1.000.000. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς…"
Για ακόμα μια φορά χέρι χέρι η κυβέρνηση με τους αντιστεκόμενους (εδώ γελάνε) "ελληνες" της ακροδεξιάς.

Όσοι απάντησαν σωστά στην ερωτήση να απευθυνθούν στον α.τ. της περιοχής τους για να παραλάβουν το δώρο τους με απλή επίδηξη της αστυνομικής τους ταυτότητας (τα μέλη του κκε μπορούν και με την κομματική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου