Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τους έπιασε ο πόνος στη συμμορία του κυπατζη Μιχαλολιάκου σχετικά με την εγκληματικότητα στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Ετσι με αφορμή κάποια τρικάκια που πετάχτηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα, στην πλατεία Αττικής και την πλατεία Βικτωρίας τα οποία έγραφαν "Η φασιστική απειλή εντείνει την υποβάθμιση στις γειτονιές μας" ανέρτησαν κείμενο στη σελίδα τους στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρεται "Έγκλημα, πορνεία, βρωμιά, ανασφάλεια, βάρεσαν κόκκινο. Αυτά όλα δεν είναι αποτελέσματα που προκάλεσαν οι φασίστες. Οι “φασίστες” είναι οι μόνοι που αντιστέκονται και που στέκονται δίπλα στους κατοίκους αυτούς, όταν το κράτος τους έχει σαν ξεχασμένη υπόθεση."
Ας δούμε όμως λίγο πως η χρυση αυγη αντιστέκεται δίπλα στους κατοίκους των περιοχών αυτών μέσα απο ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα χρυσαυγιτη ο οποιός μάλιστα ήταν και υποψηφιος περιφερειάρχης με τη ναζιστική συμμορία. Το κείμενο ειναι απο εδώ: " Το πιο πρόσφατο και χτυπητό παράδειγμα ενός ταραχοποιού πολιτευτή της οργάνωσης αποτελεί ο Χρήστος Ρ. Υπήρξε υποψήφιος περιφερειάρχης και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής το 2010 στη Δυτική Ελλάδα στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. 'Εχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων ως μπράβος, για συμβόλαια θανάτου ή για διευκόλυνση εκπλήρωσης από άλλους τέτοιων κοντράτων, ενώ πρόσφατα προφυλακίστηκε για υπόθεση διπλής δολοφονίας.
* Τον Ιούνιο του 2009 παίρνει άδεια λειτουργίας ενός μπαρ στην ταραγμένη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μάλιστα το συγκεκριμένο στέκι παρουσιάζεται ως ορμητήριο των frei corps, που σε συχνά χρονικά διαστήματα εξαπολύουν επιθέσεις.
* Τον Φεβρουάριο του 2010, το ίδιο μάλιστα βράδυ που ακολούθησε ένα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, πιάστηκε επ αυτοφώρο με όπλο το οποίο προσπάθησε να κρύψει στο μαγαζί του,μαζί με μια στοίβα από ναζιστικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε «έρευνα» στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ανήκει στην «Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα», τους οποίους, όπως είδαμε, επιχείρησε ο Παπουτσής να καταστήσει συνομιλητές του, αλλά δεν βρήκε... ευήκοα ώτα!
". Όπως φαίνεται και απο τα παραπάνω ειναι τουλάχιστον αστείο η παρακρατική συμμορία της χρυσής αυγής να διαμαρτύρεται για την εγκληματικότητα τη στιγμή που στελέχη της είναι μαφιόζοι και τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν καταγγελίες σχετικά με μέλη της τα οποία πλησιάζουν καταστηματάρχες της περιοχής με σκοπό να τους πουλήσουν προστασία. Αυτό που απότι φαίνεται η χρυσή αυγή θέλει είναι απλά το οργανωμένο έγκλημα στο κέντρο να ελέγχεται απο έλληνες ..... για να έχουν δουλειά και τα μέλη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου