Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

Πέφτουν στα μαλακέ σύμφωνα με τη χρυσή αυγή οι κατηγορούμενοι των πυρήνων. Η αλήθεια φυσικά ειναι διαφορετική.. Μάλιστα ειδικά στη περίπτωση της Καρακατσανη τα επιβαρυντικά στοιχεία ειναι ότι αρνήθηκε να δώσει dna και η κατάθεση μπάτσου την οποία μετα άλλαξε.

το απόσπασμα ειναι απο εδώ :


Σε ό,τι αφορά την Κωνσταντίνα Καρακατσάνη ο εισαγγελέας έδωσε μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι η ίδια αρνήθηκε να παράσχει γενετικό υλικό για να συγκριθεί με δείγματα DNA από τους χώρους των ερευνών και ζήτησε να καταδικαστεί για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και για απλή συνέργεια στην κατασκευή δύο εκρηκτικών μηχανισμών.



Μάλιστα, ο κ. Δασούλας έκρινε ως αληθή την κατάθεση που έδωσε ο προϊστάμενος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην προανάκριση, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε αναγνωρίσει την Καρακατσάνη και όχι αυτήν την κατάθεση που έδωσε στο ακροατήριο, όπου και είχε δηλώσει αμφιβολίες ότι ήταν αυτή.



Από τους άλλους κατηγορουμένους γενετικό υλικό δέχθηκαν να δώσουν μόνο οι Γιόσπας, Βογιατζάκης και Ράλλης, για τους οποίους υπήρξε αθωωτική πρόταση. «Σύμφωνα με την κοινή λογική, κάθε πολίτης που δεν έχει τίποτα να κρύψει δέχεται να παράσχει γενετικό υλικό για τη διενέργεια των αποδείξεων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου