Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΤΟ " Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ

απο εδω

"25-30 άτομα λοιπόν, από γραφικούς μεσήλικες εθνόπληκτους μέχρι πιο χαρντκορ γυμναστηριακούς με τατουάζ ελληνικές σημαίες, άλλοι/ες με στολές παραλλαγής κτλ, είχαν μαζευτεί με πανό και ελληνικές σημαίες στα χέρια στην γωνία στο Σύνταγμα απέναντι ακριβώς από τη Μ.Βρετανία και δεχτήκαν επίθεση από μεμονωμένους συντρόφους (αρκετά πριν φτάσουν τα μπλοκ μας), που αμέσως πλαισιωθήκαν από τους υπόλιπους διαδηλωτές. Οι φασίστες κρατήσαν ίσαμε... 3 δευτερόλεπτα, αμέσως μετά τους πήραμε το πανό απο τα χέρια και το σκίσαμε, τις περισσότερες σημαίες τους και τους κυνηγήσαμε με αυτές μέχρι τη γωνία της Φιλελλήνων και κάτω. Οι περισσότεροι από αυτούς το παίζαν κινέζοι τουρίστες ενώ όσοι πήγαν να αντισταθούν ματώσαν, το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, απο παλούκια με το ελληνικό κουρελόπανο πάνω! Το σκηνικό μεταφέρθηκε στην πλατεία κάτω, όπου ένας εκ των διοργανωτών των φασίστων, ένας ογκώδης τύπος με μακριά μαύρα μαλλιά, τσακίστηκε στο ξύλο και παραπατώντας αιμόφυρτος κατάφερε να συρθεί μέχρι τη διμοιρία στην κάτω πλευρά του δρόμου. Κάπου εκεί, στο κυνηγητό, μας ψέκασε μια διμοιρία και αναγκαστήκαμε να το λήξουμε.

2 στα 2 πακέτα λοιπόν οι φασίστες σε απεργιακή κινητοποίηση (μην ξεχνάμε και τις 20 Μάη που πάλι είχαν ξυλοκοπηθεί 5-6 από αυτούς που είχαμε εντοπίσει στο Σύνταγμα να τραμπουκίζουν μετανάστη). Κάποιος επιτέλους να τους μάθει το αρχαίο ρητό "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού". Πάντως όποιος από σας φασιστάκια ψήνεται και για 3ο γύρο, στην επόμενη απεργία πάλι εκεί θα είμαστε."

Και για του λογου το αληθες αντιγραφουμε απο φασιστοσελιδα:
"Τουλάχιστον τρεις πατριώτες να οδηγηθούν στο νοσοκομείο για την εφαρμογή ραμμάτων, ένας με σοβαρό οφθαλμικό τραύμα, ένας με υποψία για σπάσιμο χεριού, ενώ πολλοί άλλοι να φέρουμε εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος μας.


Όλοι μας ευχαριστούμε τον Θεό γιατί μας έσωσε από του χάρου τα δόντια. Πιστέψτε μας. "

Προσεχτε φασιστάκια διότι την επόμενη φορα μπορεί ο Θεος να μην είναι τοσο γεναιόδωρος. ΣΕ ΤΑΞΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ..

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή