Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

O ΑΔΩΝΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!

Κραύγαζε πριν από λίγο καιρό ο τηλεβιβλιοπολης Άδωνης ότι την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου για του μετανάστες θα γίνονταν πορείες δεκάδων χιλιάδων «ελλήνων» (στο λεξιλόγιο των φασιστών Έλληνας = φασίστας) εναντίων του νομοσχεδίου για τους μετανάστες. Τελικά επαληθεύτηκε.





Χιλιάδες κόσμου πλημμύρησαν το κέντρο της Αθήνας την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, όχι βέβαια για να διαδηλώσουν εναντίων των μεταναστών αλλά ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Φυσικά αυτοί που διαδήλωσαν δεν ήταν φασίστες αλλα εργαζόμενοι, άνεργοι, μαθητές, φοιτητές, συνταξιούχοι έλληνες και μετανάστες. Για ακόμα μια φορά μια φασιστοσυναξη πήγε άπατη, παρολες τις υποσχέσεις. Εν τέλη μαζεύτηκαν καμία 200αρια γραφικοί , ο συνηθισμένος περιφερόμενος θίασος οι οποίοι με την ανοχή και τις πλάτες των μπάτσων συγκεντρώθηκαν έξω από την πύλη της βουλής προσπαθώντας να εμποδίσουν τα αμάξια των βουλευτών να μπουν(φυσικά αν η συγκέντρωση ηταν αναρχικών η αριστερών ματαδες με κλούβες θα είχαν προ πολου κλείσει το δρόμο και θα επιτίθονταν με την παραμικρή αφορμή στον κόσμο ξυλοκοπώντας και συλλαμβάνοντας).
Την προηγούμενη της ημέρας της ψήφισης του νομοσχεδίου είχαν πάλι μάζωξη έξω από την βουλή η οποία τηρουμένων των αναλογιών πήγε και πολύ καλά αφού κατάφεραν να μαζευτούν ισα και με 400 άτομα δίνοντας σώου.
Ο καρατζαφερης σχολιάζοντας τις δυο μαζοξεις ανέφερε ότι αυτοί που τις έκαναν ήταν πράκτορες, πράγμα το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη αφού είναι γνωστή η σχέση πολλών ακροδεξιών (πχ πλευρη, μιχαλολιακου) με μυστικές υπηρεσίες. Βέβαια ξεχνά ο καρατζαφερης οτι στις συγκεκριμένες συγκεντρώσεις πριν από λίγο καιρό καλούσε και ο μπουμπουκος.

2 σχόλια:

  1. Αν είχαν διοργανωσει μια συγκέντρωση και να είχε προβληθεί και στην τηλεόραση, να ξέρεις ότι θα ήταν όχι οι 3.000 κόσμου που πήγε από τα ιστολόγια και μόνο από αυτά αλλά πολλοί περισσότεροι.
    Όλοι αυτοί που απεικονίζονται για τα οικονομικά μέτρα πήγαν στη συγκέντρωση γιατί η τελεόραση το έλεγε μέρες και μέρες και μέρες πριν και αν τους ρωτήσεις οι περισσότεροι σε όποιο κόμμα κι ανήκουν, δεν θέλουν το λαθρονομοσχέδιο.
    Αν γινόταν ένα δημοψήφισμα θα το καταλάβαινες αυτό που σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιοι 3000 ρε φιλε που τους ειδες???εδω οι ιδιοι οι ακροδεξιοι λενε για χιλια ατομα.... οποτε σκεψου ποσοι ηταν...
    ποσο ακομα θελετε να σας προβαλλει η τηλεοραση????οπου και να ανοιξεις κανεναν καρατζαφερικο θα δεις χωρια τα καναλια τυπου blue sky, τηλεαστυ κτλ.
    απο αλλους πολιτκους χωρους γινονται πορειες με πολυ περισσοτερο κοσμο οι οποιες πραγματικα δε προβαλλονται απο καναλια ουτε απο τα μικρα ουτε απο τα μεγαλα και εχουν πιο πολυ κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή