Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΞΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ


Το φυσάν και δε κρυώνει οι φασίστες που ο λαός τους γράφει και συνεχιζουν να μένουν οι ίδιοι λίγοι γραφικοί. Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του ο χρήστης «Ιθύνων Νους» και με αφορμή ότι την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια ήταν πάλι τρεις και ο κούκος, ξεσπά μέσα από ένα ομαδικό μήνυμα που στέλνει στο facebook , όπου κατηγορεί τους έλληνες ως ξεφτιλες και μαλακες επειδή δεν είναι ρατσιστές και φασίστες.
Παραθέτουμε το μήνυμα όπως εχει χωρίς καμια τροποποίηση, για άφθονο γέλιο.

"Ρε ξεφτιλισμένα υποκείμενα , που είσασταν σήμερα και δεν ήρθατε στο κΥνοβούλιο ? Βλέπατε Champions League και αφήνατε 1000ους "μαλάκες" να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και εσείς να περνάτε καλά?

Κάτι τέτειοι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν ΕΣΕΝΑ που το διαβάζεις αυτό , έχουν φέρει σε αυτό το χάλι , αυτή την Χώρα.. Μην παραπονιέσε λοιπόν ΜΑΛΑΚΑ , διότι είσαι άξιος της μοίρας σου..

Κάτσε και "απόλαυσε" σαν άλλη Τζούλια , την "σαμπάνια" που σου προσφέρει η Κυβέρνηση των Προδοτών..

Όταν θα μπαίνουν οι πακιστανοαλβανοί στο σπίτι σου , για να σε κεράσουν "σαμπάνια" με το ζόρι , να μην διαμαρτύρεσε πηγαίνοντας στην αστυνομία και βγαίνοντας στα παράθυρα των Αυτιάδων , διότι με την όλη στάση σου , ΕΣΥ κάλεσες όλους αυτούς ΕΔΩ να πάρουν ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ..

Αυτοί θα φέρουν και τους συγγενείς τους και στο τέλος , εσύ ΜΑΛΑΚΑ , που δεν κάνεις παιδιά σαν κουνέλι , θα είσαι μειονότιτα..

Εσύ δεν είσουν το 2004 που το έπαιζες περήφανος Έλληνας και έβγαινες στους δρόμους να πανηγυρίσεις το EURO 2004 που κατέκτησε η Εθνική Ελλάδος ?

Εσύ νομίζεις ότι έχεις σχέση με τους Έλληνες του Μαραθώνα ? Της Σαλαμίνας ? Των Θερμοπυλών ? Του Βυζαντίου ? Του 1821 ? Του Μακεδονικού αγώνα ? Του 1940 ?

Σκατά στα μούτρα σου είσαι.. Ένας Ελληνοποιημένος ΡΑΓΙΑΣ είσαι.. Ένας παρτάκιας καλοπερασάκιας , που σε λίγα χρόνια θα γίνεις υπάλληλος των αλβανών (εάν δεν είσαι ακόμα..).

Το ΛΑΟΣ που ήταν σήμερα που έλεγε ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ , ότι θα κατεβάσει τον κόσμο στους δρόμους για να μην περάσει το νομοσχέδιο ?

ΠΟΥΘΕΝΑ.. Κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ (και τους θεωρώ μαλάκες διότι υποστηρίζουν έναν προδότη τον Καρατζαφέρη , διότι , Προδότες είναι όσοι έχουν την δύναμη να αποτρέψουν το κακό και δεν το πράτουν) πολιτικάντιδες του ΛΑΟΣ ήταν στην συγκέντρωση και προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασημάζευτα και να δικαιολογήσουν τους 15 Μακάκες Βουλευτές που έχουν..

Κύριοι και Κυρίες ..

Από λόγια χορτάσαμε 35 χρόνια.. Από γνώμες, το ίδιο.. Η λύση είναι μία πλέον.. Και δεν αργεί..

Ιθύνων Νους

ΥΣ. Δεν θα απαντήσω σε κανέναν Ελληνοποιημένο ΜΑΛΑΚΑ που θα μου στείλει email διαμαρτυρίας."

5 σχόλια:

  1. Πάρε και βαζελίνη. Θα σου χρειαστεί όταν οι νέοι συμπολίτες σου θα σε κυνηγάνε γιά να σε γονιμοποιήσουν. Να θυμάσαι ότι τους αρέσει το οθωμανικό και ότι σε λίγα χρόνια αν δηλώνεις άθεος το κεφάλι σου θα γίνει κομμάτι σε συλλογή άπιστων.
    Όσο γιά το ποιός είναι φασίστας, ηλίθιος και ρατσιστής αν θες να δεις έναν κοίτα τον καθρέφτη σου.
    Φασίστας είναι όποιος επιβάλλει τα θέλω του λόγω επαγγέλματος ή βλακείας στην πλειοψηφία.
    Ρατσιστής είναι όποιος βρίζει και δεν γουστάρει τους συνανθρώπους του γιατί δεν συμφωνούν με τις πεφωτισμένες ιδέες του, που ω τι σύμπτωση συμπίπτουν με τις βουλές του Σόρος και της παρέας του.
    Το "εχθρός του μαλάκα" να το αλλάξεις με το "φίλος του τακα τάκα".
    ΥΓ
    α.Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να βρίζεις τους άλλους; Το βρίσιμό δείχνει την πυκνότητα του εγκεφάλου σου.
    β. Επειδή νεαρούλη δεν νομίζω ότι είσαι επαγγελματίας αντιρατσιστής θα κάνω μία πρόβλεψη. Όταν μεγαλώσεις, το μυαλό σου πήξει και δεις την πραγματικότητα θα γίνεις χειρότερος φασίστας από αυτούς που σήμερα βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη το σβησεις το σχολιο αλλος ενας αριος με κλασικο δειγμα γραφης που μας κανει να λυνομαστε στα γελοια.....τιποτα καινουργιο δε λεει ο γραφικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα μη το σβησω. το σχολιο κινειται στο ιδιο στυλ με το κειμενο. μονο να γελαμε μας κανουν οι ηλιθιοι γραφικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν πήγαν εξω απο το κοινοβούλιο, είναι επειδή δεν το ήξεραν. Η τηλεόραση το έθαψε για να μην εξαγριώνεται ο κόσμος. Αν το είχε πει θα ήταν η μισή Ελλάδα έξω και λίγους λέω. Ας μην απορεί ο αρθρογράφος και ας μη βρίζει γιατί κι εμείς που είμαστε μετριοπαθείς και δεν βρίζουμε, σίγουρα δεν το θέλουμε και θα είμαστε απ έξω αν το ξέραμε.
    Οι λαθρομετανάστες έχουν γεμίσει την Ελλάδα εγκληματικότητα, βία, όπλα, ναρκωτικά και δεν έχουν καμία διάθεση για ένταξη. Δεν έχουν λόγο ύπαρξης τόσοι ξένοι χωρίς άδεια εισόδου και χωρίς δουλειά. Αν τολμούσαν να είχαν πάει στην Ευρώπη θα τους είχαν απελάσει αυθημερόν.

    Για τόσο σοβαρά ζήτημα, όπως η ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου απαιτούσε δημοψήφισμα το οποίο δεν δέχτηκαν επειδή ήξεραν εκ των προτερων την απάντηση. Από τις δημοσκοπήσεις ένα 87 με 90% του πληθυσμού της Ελλάδας, δεν το επιθυμεί και με το δίκιο του.

    Στην Ευρώπη γίνονται δημοψηφίσματα για πολύ υποδεέστερα θέματα όπως π.χ. στην Ελβετία για ένα τζαμί και για το αν θα αποκτήσουν οι σκύλοι τον συνήγορό τους!!! Στην Ισλανδία για την απόδοση κάποιου χρέους.
    Εδώ στην Ελλάδα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που υποθηκεύει το μέλλον της Ελλάδας, έπρεπε να το κάνουν χωρίς να τους το ζητήσει κανείς. Αυτό επιτάσσει το Σύνταγμα κι αφού δεν το σέβονται, τότε δεν είναι δημοκράτες.
    Ένας κοψοχέρης τέως Πασοκτζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι κρυβει η τηλεοραση ρε???οποτε ανοιξει κανεις την τηλεοραση καποιον του λα.ο.σ. θα βρει. βαλε και τα μικροτερα καναλια τυπου extra3, τηλεαστυ και blue sky. πρωτη μουροι ειναι οι ακροδεξιοι.
    οπως και να εχει και απο οτι φαινεται και απο το κειμενο του συγγραφεα η πορεια ειχε τρομερα λιγο κοσμο και μαλιστα την ημερα της κορυφωσης υποτιθεται των δρασεων (την ημερα δηλαδη της ψηφισης του νομοσχεδιου).
    υπαρχουν φορες που τα μμε κυριολεκτικα κρυβουν δρασεις και πορειες και αυτες παρολα αυτα εχουν πολυ πιο πολυ κοσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή