Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

O μεροκαματιάρης φασίστας Δημήτρης Παπαγεωργίου..

Το Φλεβάρη 2007 γράφει ο Δ.Π. γράφει στον Ελεύθερο Κόσμο

«Αποκαλυπτική είναι, τέλος, η αντιμετώπιση του άρθρου μας από έναν επιφανή συνυπογράφοντα την «επιστολή» του «Αντίβαρου». Με τίτλο «Ξαναχτυπά ο "Ιός"! Πασίγνωστη μέθοδος του Δ. Τρίμη και της παρέας του: όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι φασίστας», ο αρχισυντάκτης του «Ελεύθερου Κόσμου» Δημήτρης Παπαγεωργίου αναλύει το νόημα της κινητοποίησης για το βιβλίο του Δημοτικού:

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπήρξε μια, πραγματικά ετερόκλητη, συσπείρωση δυνάμεων που προέρχεται από πολιτικά διαφορετικούς χώρους, γύρω από την πρωτοβουλία του ηλεκτρονικού περιοδικού "Αντίβαρο". Μέσω αυτού δυνάμεις, οι οποίες παραδοσιακά δεν θα μπορούσαν να έχουν κανένα κοινό σημείο επαφής, βρήκαν ένα κοινό τόπο προβληματισμού. Αυτό δυνητικά δημιούργησε προϋποθέσεις για μια αφετηρία, απ' όπου θα μπορούσαν να ξεπηδήσουν πρωτοβουλίες κατά των "παγκοσμιοποιημένων" επιλογών της εκάστοτε κυβέρνησης και για έμπρακτη ίσως κινητοποίηση, πέρα από κομματικές περιχαρακώσεις» («Ελεύθερος Κόσμος» 25.2.07, σ. 8).»

http://www.iospress.gr/ios2007/ios20070311.htm


Το Δεκέμβρη του 2007 ο Δ.Π., συνοδευόμενος από νεοναζί, χαιρετιέται εγκάρδια με το Θάνο Πλεύρη στη δίκη εναντίον του πατέρα του Κων/νο Πλεύρη για το βιβλίο "Εβραίοι, όλη η αλήθεια".

Στις 22 Αυγούστου 2008 ο Δ.Π. εμφανίζεται ως αρχισυντάκτης πια του περιοδικού PATRIA (http://www.metopo.gr/article.php?id=3340%A0%A0%20%E7 )

Έξι χρόνια πιο πριν, στις 17 Νοέμβρη 2002 είναι ένα από τους τρεις καταζητούμενους από την αστυνομία για την εγκληματική επίθεση στο φοιτητή Πάρη Χρυσό. Μαζί με τον Δ. Π. αναζητήθηκε και συνελήφθη (και καταδικάστηκε αργότερα από το δικαστήριο) το πρώην στέλεχος της χρυσής αυγής και ληστής Χάρης Κουσουμβρής. (http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=1519474 )


Το Δεκέμβρη του 2009 στην εκπομπή του Χαρδαβέλα, «αθέατος κόσμος» ο Δ.Π. εμφανίστηκε ως ανήσυχος νέος του οποίου το ήθος εξήρε ο Κώστας Χαρδαβέλας για την πρωτοβουλία του μαζί με τους… ξυρισμένους φίλους του να κάνουν κατάληψη στην Πλάκα, στο σπίτι του Παλαμά για να το συντηρήσουν (καθώς το ανάλγητο… κράτος το είχε αφήσει να ρημάξει). Πρόκειται για την εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» (08/12/09) [http://www.veoh.com/browse/videos/category/comedy/watch/v194942315dGkpZE ] όπου στα λεπτά 14.00-20.00 γίνεται το σχετικό αφιέρωμα. Εδώ το λινκ της κατάληψης http://oikos-palama.blogspot.com/

Τέλος, είναι ο ίδιος Δ.Π. που τον Ιανουάριο του 2010 κατά τη διεξαγωγή αντιρατσιστικής συγκέντρωσης στους Αμπελόκηπους επιτέθηκε μαζί με 43 ακόμη τουλάχιστον ακροδεξιούς, υπό την επωνυμία «αυτόνομοι εθνικιστές», εναντίον των αντιρατσιστών διαδηλωτών. Η ομάδα των φασιστών έφερε λοστούς, κράνη, κουκούλες, μαχαίρια και κατάφεραν να τραυματίσουν σοβαρά τρία τουλάχιστον άτομα από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης. Η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα έβγαλε δημοσίευμα κατά το οποίο ο Δ.Π. είναι (και) δικός της δημοσιογράφος και ο Γιώργος Καρατζαφέρης παρενέβη στον Χρυσοχοϊδη για να … ακυρωθεί η σύλληψη του αθώου δημοσιογράφου Δ.Π.

(http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1902:2010-01-25-18-11-10&catid=5:hellas&Itemid=4 )

Οι αυτόνομοι εθνικιστές τον ονομάζουν σύντροφό τους…

http://www.ediktyo.gr/2010/01/blog-post_27.html

Είναι πράγματι αθώος δημοσιογράφος ο Δ.Π. που εδώ εμφανίζεται με το μαύρο κράνος;



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου